Detail pagina

We zoeken medewerkers


Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden en het zal een uitdagend seizoen worden. Voor het eerst in onze geschiedenis zullen we aantreden met twee ploegen op het hoogste niveau: Liga A en Liga B. Daardoor zullen we extra inspanningen moeten leveren op het organisatorische vlak. We zoeken dus extra medewerkers, want vele handen maken licht werk.
Zie je het zitten om mee te werken in een enthousiaste groep, dan vind je hieronder een inhoudelijk overzicht van de verschillende taken.


Opstelling van het terrein

De thuiswedstrijden van de ligaploegen worden in principe gespeeld op zaterdag in de Edugo-arena. Liga B speelt om 17 u., Liga A om 20.30 u.
Vooral bij het opstellen van het centrale terrein vóór de eerste wedstrijd kunnen we best wat extra mensen gebruiken: opstelling van het net, de scheidsrechtersstoel, de spelersbanken, de scoretafel en, vooral, de reclamepanelen en de ledboarding. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het wegruimen na de laatste wedstrijd.

Speaker

Het wedstrijdprotocol eist dat de ploegen en de scheidsrechters voor de wedstrijd worden voorgesteld. Ook tijdens en na de wedstrijd kunnen bepaalde mededelingen omgeroepen worden. Hiervoor zoeken personen met een klare microstem.

e-wedstrijdblad en scorebord

Het schriftelijk invullen van een wedstrijdblad hoort definitief tot het verleden. Het wedstrijd- en scoreverloop wordt digitaal genoteerd. Dit kan dan ook via de site gevolgd worden (livescore). Enige digitale kennis is uiteraard vereist (maar wie bezit die in de huidige tijden niet?). Een opleiding wordt voorzien.
Het digitale scorebord in de zaal moet echter nog steeds manueel bediend worden en ook daarvoor is er dus iemand nodig.

Catering

Vóór een aantal wedstrijden wordt in de VIP-ruimte een maaltijd aangeboden. Het dekken van de tafels en het serveren van de maaltijden worden verzorgd door de cateraar.
Maar ook in de VIP-ruimte kunnen we best wat extra medewerkers gebruiken. Het takenpakket omvat de organisatie van het onthaal en de receptie, hulp bij het schenken van de wijn, het schenken van een drankje na de wedstrijd.

We zijn dus op zoek naar een aantal vrijwilligers om deze taken in te vullen. Let wel: het aantal “optredens” per seizoen is beperkt (max. 15 keer). En je hoeft je niet te verbinden voor elke thuiswedstrijd.
Maar het zou mooi zijn indien we voldoende gegadigden vinden zodat we dan een beurtrol kunnen opmaken. Ik herhaal: vele handen maken licht werk.

Zie je het zitten? Klik hier en vul het e-formulier in.

Van harte bedankt

Leo Bergmans
clubvoorzitter a.i.


Geschreven door: Leo
Datum gepost: 30/05/2019
Aantal lezingen: 6801

Terug